Begetube is online

08/10/2020

Begetube is online!

Begetube is een gevestigde waarde op de Belgische markt als verdeler van installatiematerialen voor sanitair en verwarming, vloer- en wandverwarming en ventilatie. Al meer dan 35 jaar bieden we een zeer compleet assortiment aan producten tussen ketel en verwarmingslichaam. We zijn exclusief verdeler van kranen, collectoren, koppelingen en toebehoren van Ivar (Italië) en buizen van Fränkische (Duitsland). 

In 1980 wordt de firma Begetube opgericht als dochterfirma van de firma Begemac. Hoofdactiviteit was toen de verkoop van kunststofbuizen voor vloerverwarming, later werd dit gamma buizen uitgebreid met het zogenaamde buis-in-buis systeem voor cv en sanitair. De sterke groei van de kunststofmarkt en de daarbij horende toebehoren noopte Begetube ertoe zelf te starten met de verkoop van een compleet gamma kraanwerk en toebehoren, een gamma dat zich toen en nog steeds onderscheidde door een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. In 1995 werden de Alpex-buizen geïntroduceerd, een kunststof meerlagenbuis die door zijn gemakkelijke verwerkbaarheid snel het bestverkopende systeem in ons gamma werd.

 

De huidige markt spits zich vooral toe op zeer praktische en scherpgeprijsde producten. Daarom werd het gamma van de Alpex koppelingen enkele jaren geleden uitgebreid met een zeer compleet aanbod aan perskoppelingen. Vandaag wordt daar nog een vervolg aan gebreid met de kunststof perskoppelingen. Het volledige gamma van Begetube wordt gedekt door een 10-jarige systeemgarantie.

Ook vandaag heeft de firma Begetube nog steeds een leidinggevende positie op de Belgische markt en zijn we trots ons 30-jarig bestaan te mogen vieren. Begetube heeft dit succes vooral te danken aan de goede samenwerking met de groothandel en de vakman.

www.begetube.com

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies