Hieronder vindt u een lijst van onze partners.

Al partner van InstallData? Download jouw InstallData badge en plaats hem op jouw website!

ETIM International is the international standardization committee for ETIM and is founded to join forces in the development, maintenance, publishing and promotion of one ETIM Model for the classification of technical products. The long-term goal of ETIM International is to achieve that the ETIM model becomes the most used technical information model in the involved industries.

https://www.etim-international.com/

2BA initiatief Nederland

Bij 2BA zijn alle technische kenmerken en handelsgegevens van producenten en groothandels uit de installatiebranche verzameld in één database. Voor alle partijen is dagelijkse uitwisseling van data met 2BA mogelijk zodat u altijd over de meest actuele data kunt beschikken.

https://www.2ba.nl

Fesah - Federation Sanitary & Heating

FESAH is de Belgisch beroepsfederatie van de groothandel in sanitair- en verwarmingstechnieken. Ze staat in voor de verdediging van de algemene belangen van de sector. De volledige sector vertegenwoordigt in België een economisch belang met een omzet van 2,1 miljard €.

http://www.fesah.be

Content4all, uw ervaren partner voor e-business, product management en content beheer

https://content4all.nl/

Al 20 jaar is Compano dé specialist in Product Information Management (PIM) Software binnen de bouw- en installatiesector. Datamanagement met PIM betekent bij Compano dat u uw data controleert, verrijkt, structureert en classificeert. Classificeren kan standaard met ETIM dynamisch. Eén druk op de knop en u deelt direct uw actuele productdata naar uw website of publiceert deze op internationale datapools.

https://www.compano.com/

Wij helpen u met het structureren van de data door deze gegevens op een centrale plaats in een Product Information Management (PIM) System op te slaan. Door het werken met een PIM systeem neemt de Data Quality toe waardoor uw data meer waard wordt voor u en uw afnemers. De data is vanaf elke plek beschikbaar en uw medewerkers hebben toegang tot de meest product data.

https://www.dutchdatamasters.com/

Webshops, catalogi en productbeheer voor producenten en groothandels. Geautomatiseerd en vanuit één database.

https://www.guidance.nl/nl

Guideline helpt bedrijven bij het verzamelen, organiseren en publiceren van product informatie.

http://www.guideline.be/

Link Business Process Integrations is een Belgische autoriteit op het vlak van artikelbeheer en (ETIM) geklasseerde data.

Onze klanten zijn zowel fabrikanten, groothandels als eindgebruikers van productdata. Als partner van FEE begeleiden wij onze klanten om hun data op een laagdrempelige manier, snel en eenvoudig te kunnen aanbieden aan groothandels en datapools. Wij bieden niet enkel een oplossing, maar denken met u mee hoe alles het best binnen uw bedrijf geïntegreerd wordt.

Wij hebben verschillende betaalbare software tools in huis (lokaal of in de cloud) om uw data te beheren en verspreiden, in het formaat van uw keuze, in uw eigen beheer of als service. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek om te kijken hoe u geholpen kan worden.

http://www.linkbpi.com/?lang=en

Productinformatie die verspreid is over meerdere systemen kost u veel tijd. Daarnaast neemt het risico op fouten toe. Perfion PIM geeft u de volledige controle over uw data, waardoor u uw kostbare tijd kunt besteden aan uw bedrijfsactiviteiten, in plaats van te zoeken naar informatie en het beheren van meerdere systemen.

https://www.perfion.com/

ProPlanet is een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen. Deze kennis maakt van ProPlanet je ideale partner op het gebied van Product Informatie Management systemen, Digital Asset Management en 3D-oplossingen.

https://www.proplanet.nl/en/

Skwirrel is een gebruiksvriendelijk systeem voor het classificeren van producten. Het is dan ook uitermate geschikt voor alle bedrijven die handelen in (technische) producten. Eenvoud, overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van Skwirrel. Met Skwirrel vindt u niet alleen de speld maar ook elk gewenst product in een hooiberg terug.

https://www.skwirrel.eu/

Epic Availability. Simply Out-of-the-Box. Bringing consumer and professional products successfully to market has never been easier. SyncForce is the world’s first end-to-end solution for bringing packaged goods to market in a multi-channel world.

https://www.syncforce.com/

Wij ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling en implementatie van oplossingen op het gebied van product content management, multimedia database publishing en e-business.

https://www.xiam.nl/

Verklaring over cookies