Hieronder vindt u een lijst van onze partners.

Al partner van InstallData? Download jouw InstallData badge en plaats hem op jouw website!

2BA initiatief Nederland

Bij 2BA zijn alle technische kenmerken en handelsgegevens van producenten en groothandels uit de installatiebranche verzameld in één database. Voor alle partijen is dagelijkse uitwisseling van data met 2BA mogelijk zodat u altijd over de meest actuele data kunt beschikken.

https://www.2ba.nl

Content4all, uw ervaren partner voor e-business, product management en content beheer

https://content4all.nl/

Al 20 jaar is Compano dé specialist in Product Information Management (PIM) Software binnen de bouw- en installatiesector. Datamanagement met PIM betekent bij Compano dat u uw data controleert, verrijkt, structureert en classificeert. Classificeren kan standaard met ETIM dynamisch. Eén druk op de knop en u deelt direct uw actuele productdata naar uw website of publiceert deze op internationale datapools.

https://www.compano.com/

Wij helpen u met het structureren van de data door deze gegevens op een centrale plaats in een Product Information Management (PIM) System op te slaan. Door het werken met een PIM systeem neemt de Data Quality toe waardoor uw data meer waard wordt voor u en uw afnemers. De data is vanaf elke plek beschikbaar en uw medewerkers hebben toegang tot de meest product data.

https://www.dutchdatamasters.com/

ETIM International is the international standardization committee for ETIM and is founded to join forces in the development, maintenance, publishing and promotion of one ETIM Model for the classification of technical products. The long-term goal of ETIM International is to achieve that the ETIM model becomes the most used technical information model in the involved industries.

https://www.etim-international.com/

Fesah - Federation Sanitary & Heating

FESAH is de Belgisch beroepsfederatie van de groothandel in sanitair- en verwarmingstechnieken. Ze staat in voor de verdediging van de algemene belangen van de sector. De volledige sector vertegenwoordigt in België een economisch belang met een omzet van 2,1 miljard €.

http://www.fesah.be

Webshops, catalogi en productbeheer voor producenten en groothandels. Geautomatiseerd en vanuit één database.

https://www.guidance.nl/nl

Au cours des 20 dernières années, Guideline est devenu un fournisseur de premier plan de solutions PIM pour les PME belges et internationales. La suite xCS aide les nombreux utilisateurs à collecter, organiser et publier leurs données (souvent complexes) via différents canaux.

http://www.guideline.be/

inRiver PIM is the foundation for e-commerce success in an omnichannel world. Selling into new geographies, channels, stocking the digital shelf, and managing complex product content just got easier and faster. We help you redefine commerce and sell more.

https://www.inriver.com/

De software van Logic4 is gemaakt voor (middel)grote handelsbedrijven die de combinatie zoeken van bricks en clicks. Als specialist in de groothandel en detailhandel luisteren wij goed naar wat er

https://www.logic4.nl/

Productinformatie die verspreid is over meerdere systemen kost u veel tijd. Daarnaast neemt het risico op fouten toe. Perfion PIM geeft u de volledige controle over uw data, waardoor u uw kostbare tijd kunt besteden aan uw bedrijfsactiviteiten, in plaats van te zoeken naar informatie en het beheren van meerdere systemen.

https://www.perfion.com/

ProPlanet is een toonaangevend ICT-bedrijf gespecialiseerd in data oplossingen en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen. Deze kennis maakt van ProPlanet je ideale partner op het gebied van Product Informatie Management systemen, Digital Asset Management en 3D-oplossingen.

https://www.proplanet.nl/en/

Skwirrel is een gebruiksvriendelijk systeem voor het classificeren van producten. Het is dan ook uitermate geschikt voor alle bedrijven die handelen in (technische) producten. Eenvoud, overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van Skwirrel. Met Skwirrel vindt u niet alleen de speld maar ook elk gewenst product in een hooiberg terug.

https://www.skwirrel.eu/

Betere kwaliteit van productinformatie & efficiënte B2B transacties.

Met deze doelstellingen streven wij oplossingen te bieden aan een wereld waarin de vraag van (online) consumenten sneller groeit dan ooit. Niet alleen snelle time-to-market van producten is daarbij onderscheidend, bedrijven dienen ook volledig aan regelgeving te voldoen.

https://src.nl/

Epic Availability. Simply Out-of-the-Box. Bringing consumer and professional products successfully to market has never been easier. SyncForce is the world’s first end-to-end solution for bringing packaged goods to market in a multi-channel world.

https://www.syncforce.com/

DE DRIEHOEK BESTAAT UIT:

PARTS-PIM, het Product Informatie Managementprogramma waarmee je op één centrale plek al je productdata kan beheren, verrijken en bewaren.
PARTS-Connect, het ideale platform om al je productdata te koppelen met alle mogelijke kanalen, zoals bijvoorbeeld de populaire ERP-programma’s of online marktplaatsen als bol.com, amazon.com, markplaats.nl, beslist.nl, enz.
PARTS-€-Commerce, het perfecte plug-in programma voor een soepele integratie van de PARTS-PIM productdata in ieder gewenste e-commerce (webshop/klantenportaal) omgeving.

https://web-pixels.nl/

Wij ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling en implementatie van oplossingen op het gebied van product content management, multimedia database publishing en e-business.

https://www.xiam.nl/

Bij YellowGround hebben we één enkele focus; dat is PIM en MDM. Onze consultants zijn dag-in dag-uit bezig met verschillende PIM of MDM uitdagingen bij onze klanten. Met onze jarenlange ervaring in het domein van PIM en MDM hebben we niet alleen een uitgebreide expertise opgebouwd in PIM en MDM processen, maar hebben we ook een brede kennis van verschillende PIM en MDM oplossingen variërend van mid-market tot enterprise oplossingen.

Dat is de reden waarom je ons gerust dé PIM en MDM experten in de BENELUX mag noemen.

https://yellowground.eu/

Verklaring over cookies